Side Menu

Xirrus

Xirrus is een vooraanstaand leverancier van krachtig presterende draadloze netwerken met een ongekende dichtheid. De oplossingen van Xirrus staan zelfs in de meest veeleisende omgevingen garant voor draadloze verbindingen die qua prestaties met vaste verbindingen kunnen wedijveren, aangevuld met superieure draadloze dekking en beveiliging. De geoptimaliseerde draadloze oplossingen van Xirrus – access points met hoge dichtheid, access points, cloud-diensten en vaste switches – bieden naadloze connectiviteit en geïntegreerd, netwerkbreed beheer. Xirrus brengt essentiële voordelen naar de strategische zakelijke en ICT-infrastructuur van organisaties die voor hun bedrijfskritische toepassingen afhankelijk zijn van draadloze verbindingen.

Access Points

De Access Points van Xirrus zijn snel, flexibel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Beheer uw Wi-Fi verbindingen voor kleine kantoren tot kantoren met duizenden medewerkers. De Xirrus Access Points leveren flexibele en snelle oplossingingen. Software-defined radio’s met TurboXpress maken Xirrus AP’s de snelste en meest betrouwbare Wi-Fi-oplossing op de planeet. Xirrus Wi-Fi oplossingen bieden flexibele opties voor het beheer – cloud-based of lokaal. De Access Points bezitten geïntegreerde EasyPass user access.

Outdoor APs

Regen extreme hitte of sneeuw? Krachtig en betrouwbare Wi-Fi in alle weersomstandigheden. Xirrus Outdoor Access Points zijn bestemd tegen alle weer elementen en zware omstandigheden. Xirrus Outdoor APs zijn snel en leveren een betrouwbare Wi-Fi verbinding. Manage Xirrus Outdoor APs lokaal of vanuit het cloud-based Xirrus Management System ( XMS).

Xirrus Wi-Fi Array

De Xirrus Wi-Fi Array vormen een unieke benadering van het bouwen van Enterprise Wi-Fi-netwerken.

Een Xirrus WiFi-array zijn niet één, maar vele Wi-Fi access points tevens hebben deze ook een eigen geïntegreerde draadloze LAN-controller. Elke Xirrus array-eenheid heeft een geïntegreerde spectrum analyzer, een speciale Wi-Fi Threat Sensor, en een geïntegreerde security Firewall.

Het aantal radio’s stijgt door de Xirrus bereik – van de Xirrus XN4 met 4x Wi-Fi radio’s, de Xirrus XN16 met 16x radio’s.

XIRRUSWIRELESSAP

 

Bovendien heeft de Xirrus WiFi matrix een aantal semi-directionele, medium-gain antennes. Deze zorgen voor een hoge WiFi netwerkcapaciteit en goede prestaties. Zelfs van een enkele Xirrus array.

Omdat een Xirrus scala alleen slechts een categorie 5 / 5e / 6 kabel en een Ethernet-switch-poort, kan een enkele Xirus WiFi-array worden gebruikt in plaats van meerdere access points van andere WLAN-leveranciers. Deze zijn speciaal ontworpen voor gezondheidszorg, scholen, kantoren, conferenties, auditoria, campussen, magazijnen en vele andere omgevingen.

High Density Access Points

Toonaangevende High Density Access Points
Xirrus biedt als enige multi-radio Wi-Fi-platformen in de industrie. Vier of acht radio’s per AP bieden extreem flexibele en high-density Wi-Fi met een superieure gebruikerservaring. Alle Xirrus HD AP’s kunnen worden beheerd on-premise of vanaf een externe locatie met behulp van onze cloud-gebaseerde Xirrus Management System (XMS). Met de geïntegreerde Application Control, heb je volledig inzicht en controle over het netwerkgebruik. HD AP’s kunnen de meest veeleisende outdoor omgevingen weerstaan. 

Cloud Managed Networks

Controle en zichtbaarheid Anywhere, Anytime

Xirrus XMS-Cloud is een krachtige oplossing voor het implementeren en beheren van uw Wi-Fi-netwerk met volledige controle en zichtbaarheid overal en altijd.

XMS – Xirrus Management System (XMS)

De Xirrus Management System (XMS) biedt gecentraliseerde configuratie en RF-beheer, beveiliging en controle-beleid (IDS / IPS), performance monitoring en rapportage voor honderden Arrays over een Layer 3-netwerk.

Voor meer informatie over het Xirrus portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Xirrus

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Xirrus Xirrus technische documentatie Xirrus partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus