Side Menu

Tegile

Tegile levert All-flash- en hybride storagesystemen waarbij de nieuwste flash-technologie met disk gecombineerd kan worden. Door de ondersteuning van meerdere block-storage- en NAS-protocollen (iSCSI, FC, NFS, CIFS, SMB) en door de consistente, hoge performance en doorvoersnelheid is Tegile in uiteenlopende toepassingen in te zetten. Door gebruik van (in-line) deduplicatie & compressie, thin-provisioning en auto-caching van veelgebruikte data op SSD’s is de investering laag en de performance optimaal.

Hybrid Storage Arrays

Tegile biedt een uitgebreide lijn van hybride arrays aan als onderdeel van de IntelliFlash portfolio. Tegile hybride storage arrays maken gebruik van de prestaties van de flash, de dichtheid van de harde schijven en de rijke mogelijkheden van het IntelliFlash besturingssysteem om een een breed scala aan workloads versnelt te leveren.

Volledig redundant met actieve/actieve controllers,  deze series worden gebouwd voor enterprise datacenters met de gedachtegang om uw data te beschermen. Met Tegile hybride arrays hoeft u niet langer compromis te sluiten tussen prestaties, capaciteit en kosten.

All-Flash Arrays

All-Flash Arrays voor elke Workload
Tegile all-flash-arrays maakt het gemakkelijk en betaalbaar om over te gaan op een flash-centric data center. Door het leveren van maximale prestaties, hoge dichtheid en meeslepend economie zijn de T-serie ideaal voor latency-gevoelige workloads zoals online transaction processing en real-time analytics.

IntelliFlash Storage Management

De intelligentie achter elke Tegile Flash Storage Array

IntelliFlash versnelt uw applicatie performance en verlaagd de opslagkosten. Tegile’s IntelliFlash storage management software stelt u in staat om de flash naar boven of beneden te schakelen om uw prestaties te maximaliseren.

IntelliFlash Storage Management lagen

 

Voor meer informatie over het Tegile portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of vul het invulformulier aan de rechterzijde in.

Logo Tegile

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Tegile

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus