Side Menu

Supermicro

Supermicro ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt servers gebaseerd op x86-architectuur. Supermicro staat bekend om zijn innoverende en milieuvriendelijke producten voor high-performance computing, datacentertechnologie en cloud computing.

Supermicro is een mooie toevoeging aan het portfolio van TechAccess omdat op basis van Supermicro server en storage platformen Software Defined Storage en Server oplossingen gebouwd kunnen worden. De Supermicro server oplossingen in combinatie met de SDS software van Hedvig maken het mogelijk om zeer schaalbare en kosteneffectieve storage oplossingen te bouwen voor Cloud- en Enterprise toepassingen. TechAccess verwacht veel van deze vooruitstrevende oplossingen van beide leveranciers die trendsettend gaan zijn voor de komende jaren.

Supermicro heeft onder andere rackmount, tower- en blade server-systemen, high-end workstations, GPU-systemen, storage en server systemen, moederborden, chassis en servercomponenten in het portfolio. Dit is gebaseerd op de Server Building Block Solutions productlijn. De Advanced Server Building Block Solutions biedt een breed scala aan modulaire, op elkaar afgestemde componenten voor de bouw van energie-efficiënte, applicatie-geoptimaliseerde, computing-oplossingen.

Supermicro

Architectuur innovaties van Supermicro zijn Twin Architectuur, FatTwin ™, SuperServer®, SuperBlade®, MicroCloud, Super Storage Bridge Bay (SBB), dubbelzijdig Storage®, Battery Backup Vermogen (BBP®) modules, universele I / O (UIO) en WIO uitbreiding technologie die allemaal ongeëvenaarde prestaties leveren.

De oplossingen van Supermicro kent een breed scala van toepassingen van hoge kwaliteit met een lage Total Cost of Ownership voor:
– Datacenters
– Cloud diensten
– Grote schaalbare servers
– Bedrijven met complexe computing-eisen (zoals die in de financiële dienstverlening, olie en gasexploratie en media- en entertainment bedrijven)
– Industriële toepassingen, medische apparatuur en digitale beveiliging en bewaking

Supermicro
Voor meer informatie over het Supermicro portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een e-mail naar info@techaccess.nl

Logo Supermicro

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Supermicro Supermicro technische documentatie Supermicro partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus