Side Menu

Silverpeak

Silver Peak is een pionier van software-defined WAN met technologie van topkwaliteit: verbeterde prestaties van de applicaties, zichtbaarheid en controle voor sites overal ter wereld.  Silver Peak benut de flexibiliteit van betaalbare breedband als mogelijke vervanging voor dure MPLS-infrastructuren en heeft de kosten van bouw en beheer van betrouwbare, goed presterende WAN’s drastisch weten te verlagen. Dit betekende een revolutie in de manier waarop ondernemingen hun netwerkevolutie plannen.

Silver Peak helpt bedrijven en service providers om een flexibele en veilige verbinding te maken met applicaties via de meest kosteneffectieve bron van de aanwezige connectiviteit.

Met de Silver Peak WAN-oplossingen kunnen klanten hun MPLS-netwerk vergroten of vervangen met een beveiligde internetverbinding, vaak aangeduid als een SD-WAN, dit terwijl de kosten en complexiteit van de WAN drastisch afneemt. Silver Peak klanten profiteren van de ongekende controle en beveiliging over al het verkeer dat de WAN doorkruis dit terwijl de prestaties van het network worden verhoogd. Met Silver Peak kunt u websites snel en zonder downtime uitbreiden, verplaatsen of aanpassen als de eisen van het bedrijf veranderen.

Silver Peak laat alle puzzelstukjes omtrent WAN samenvallen

  • Flexibiliteit. Silver Peak haar klanten kunnen snel en zonder onderbreking uitbreiden of hun MPLS-netwerk vervangen met elke vorm van breedbandverbinding.
  • Zichtbaarheid & controle. Silver Peak klanten profiteren van een ongekend niveau van de inzichten die Silver Peak biedt, in zowel de legacy en cloud-applicaties, en krijgen de unieke mogelijkheid om zakelijke beleid centraal te stellen aan de beveiliging en controle over al het WAN-verkeer.
  • Prestatie. Met Silver Peak, is de tevredenheid van de eindgebruiker aanzienlijk verbeterd als gevolg van een consistente en drastisch verbeterde prestaties
  • Besparingen. Silver Peak kan de kosten met 90% verlagen voor uw verbinding, apparatuur en netwerkbeheer. Dit kan doordat klanten van Silver Peak een goedkopere bandbreedte gebruiken.

silverpeak process oplossingen

Voor meer informatie over het Silverpeak portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Silverpeak

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Silverpeak Silverpeak technische documentatie Silverpeak partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus