Side Menu

SecurEnvoy

De uitvinders van tokenless authenticatie – SMS authenticatie en softtoken oplossing

 

sevurenvoy-1

SecurEnvoy biedt een degelijke en betrouwbare innovatieve oplossing voor two-factor authenticatie die miljoenen gebruikers dagelijks benutten. De oplossing is gemakkelijk te gebruiken, te beheren en in te voeren.

Als de originele uitvinders van authenticatie zonder token is het doel van SecurEnvoy door te gaan met innovatieve oplossingen te ontwerpen, die de mobiele telefoons of andere persoonlijke apparaten van gebruikers benutten als het “iets dat je bezit” gedeelte van two-factor authenticatie en problemen op te lossen waardoor het invoeren van deze apparatuur werd tegengehouden, zoals vertraging van verzenden van SMS berichten, geen signaal of synchronisatieproblemen.

Het SecurEnvoy assortiment bestaat uit:

SecurAccess

Mobiele telefoon gebaseerde two-factor authenticatie zonder token® voor toegang op afstand

Wachtwoorden zijn niet sterk genoeg om bedrijfsgegevens te beschermen tegen de andere 3 biljoen internetgebruikers. Two-factor authenticatie biedt de robuuste veiligheid die nodig is om u te beschermen. Deze authenticatie-oplossing stuurt een code naar de mobiele telefoon via SMS. Door deze code in te geven, samen met UserID, wachtwoord of PIN krijgt u toegang tot bijvoorbeeld het bedrijfsnetwerk. Test het zelf, klik op de button voor de 30 dagen trial.

SecurAccess

SecurPassword

Mobiele telefoon gebaseerde two-factor authenticatie zonder token met mogelijkheid om als gebruiker zelf het wachtwoord te wijzigen.

Doordat we steeds meer op IT vertrouwen, wordt het aantal en de gecompliceerdheid van wachtwoorden per gebruiker lastiger.  Wanneer het wachtwoord moet worden gewijzigd is het kenmerkend dat de IT helpdesk overstroomt met verwarde gebruikers, die door toedoen van zichzelf geen toegang tot het netwerk meer hebben. SecurePassword levert een totaal nieuwe revolutionaire aanpak van wachtwoordbeveiliging met mogelijkheid om zelf het wachtwoord te wijzigen.

SecurPassword

SecurMail

Two-factor tokenless authenticatie op afstand om e-mails veilig te versturen.

Versleutelde e-mails versturen en ontvangen is geen gemakkelijke of eenvoudige ervaring. Bedrijven vertrouwen op e-mail en sturen via hun netwerken een steeds grotere hoeveelheid gevoelige data. SecurMail heeft een revolutionaire benadering waarbij uitrol en encryptiebeheer geen probleem vormen; gewoon oersolide beveiliging die u 100% vertrouwen in uw bedrijfscommunicatie geeft.

SecurMail

Voor meer informatie over het SecurEnvoy portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo SecurEnvoy

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops SecurEnvoy SecurEnvoy technische documentatie 30 dagen gratis testen

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus