Side Menu

SAF Tehnika

SAF Tehnika heeft een unieke plaats ingenomen in het landschap van fabrikanten van microgolf technologie voor outdoor point-to-point verbindingen, dit omdat SAF Tehnika:

  • Uitblinkt in state-of-the-art draadloze data transmissie technologie
  • Out-of-the-box denkt en creatief is in het bedenken van oplossingen
  • Producten accuraat ontwerpt
  • Precies is in productie en logistiek

 

Met Noord-Europa als uitvalsbasis is SAF Tehnika een wereldwijde speler in deze markt, met een diepgaande kennis van lokale regelgeving en omgevingsvariabelen. SAF Tehnika heeft referenties opgebouwd in de meest verscheidene toepassingen zoals data-transmissie, voice-transmissie en beeldverwerking.

integra profile

INTEGRA

Integra is een next generation radio platform specifiek ontworpen voor stadsomgevingen met grote frequentie-dichtheid en binnen het licentie-bereik.

De Integra is een radiosysteem dat door de integratie van antenne én radio een zeer snelle installatie en implementatie toelaat. De materiaalkeuze is carrier-class en de engineering is toegespitst op betrouwbaarheid en eenvoudig beheer en onderhoud van complexe installaties. Integra biedt dan ook een onnavolgbaar lage Cost-of-Ownership.

front_Lumina

CFIP Lumina

CFIP Lumina is een radio platform specifiek ontworpen voor Gigabit Ethernet backbone toepassingen binnen het licentie-bereik

De CFIP Lumina is een carrier-class radiosysteem dat een super stabiele verbinding maakt tussen twee punten, met snelheden die gaan tot 366 Mbps per link, of een veelvoud daarvan als geaggregeerde link. De CFIP Lumina is beschikbaar met een enkele of een dubbele elektrische (UTP) of optische (glasvezel) interface of in een hybride versie met één elektrische en één optische interface.

hybrid

Voor meer informatie over het portfolio van SAF Tehnika neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een e-mail naar info@techaccess.nl

Logo SAF Tehnika

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops SAF Tehnika SAF Tehnika technische documentatie SAF Tehnika partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus