Side Menu

Ruckus Wireless

Ruckus Wireless is een pionier in het ontwerpen van hoogstaande WiFi-oplossingen voor de meest veeleisende omgevingen. Door haar technologische voorsprong in onder andere antenne-technologie zet Ruckus de standaard qua prestatie, flexibiliteit, betrouwbaarheid en cost-of-ownership.

zfr700-topshot-sm

 

ZoneConnect

Zero IT activatie, Dynamic PSK en SpeedFlex zijn technieken die de administratie van client- en gastentoegang vereenvoudigen en is gebaseerd op het centraal voorzien van de client voor tijdelijke of definitieve toegang. SpeedFlex zorgt er bovendien voor dat het beste WiFi-signaal wordt aangeboden aan de gebruiker. Hierbij wordt de veiligheid uiteraard gewaarborgd.

BeamFlex / BeamFlex+

Elk Access Point van Ruckus Wireless beschikt over high technology antenne-arrays die het radiosignaal met grote precisie in een bepaalde richting sturen, dit per gebruiker. Hierdoor krijgt elke gebruiker als het ware een directe antenne voor zich alleen. Deze technologie is intussen zodanig uitgebouwd en geëvolueerd dat Ruckus Wireless de oplossing bij uitstek is voor ‘high-density’ omgevingen zoals beurzen, voetbalstadions en onderwijsinstellingen. In deze high-density omgevingen moeten op een relatief kleine oppervlakte een groot aantal gebruikers tegelijkertijd van WiFi-connectiviteit gebruik kunnen maken. BeamFlex+ staat daar garant voor.

Polarization Diversity

Gebruikers van o.a. tablets, smartphones of laptops zijn mobiel en kunnen steeds van plaats en positie veranderen. Ruckus Wireless antenne-technologie speelt hier op in door het antennepatroon aan te passen aan deze wisselende posities om een stabiel WiFi-signaal te bieden aan deze mobiele gebruikers. Zowel horizontaal als verticaal wordt dit patroon aangepast, dit is Polarization Diversity.

Location Based Services / SPoT

De vooruitstrevende technologie van Rukcus Wireless staat ook garant voor zeer accurate services op het niveau van locatie-bepaling. Zo geeft de online SPoT oplossing een heatmap van uw omgeving waarop te zien is waar klanten het langst hebben stilgestaan. Op basis van zeer accurate input van Location Based Services, laat Ruckus Wireless ook zeer gerichte marketing toe via smartphone of tablet zonder de privacy wetgeving te schenden.

ChannelFly

Voorkomen is beter dan genezen.
ChannelFly neemt het volledige beheer van de kanalen (channel management) in handen en wijst gebruikers toe aan een ander kanaal of frequentie. ChannelFly vindt haar oorsprong in de carrier-oplossingen (waar Ruckus ook een leidende rol speelt) en houdt rekening met tal van factoren om de beste bandbreedte te berekenen. Niet enkel SNR maar ook metingen op ethernet-niveau.

Dit samen met een zeer uitgebreid assortiment aan Access Points voor binnen en buiten, maakt Ruckus Wireless tot de meest complete en vooral slimme oplossing voor Wi-Fi in diverse omgevingen en afzetmarkten.

Ruckus Wireless: Simply the Smartest Wireless for a Mobile World!

zd3000-lg(1)

Voor meer informatie over het Ruckus Wireless portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Ruckus Wireless

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Ruckus Wireless Ruckus Wireless technische documentatie Ruckus Wireless partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus