Side Menu

Radwin

Radwin is de meest prominente leverancier van draadloze verbindingen in het sub 6 GHz bereik. Dit frequentiebereik is licentievrij, waardoor de cost-of-ownership verwaarloosbaar wordt als dit wordt afgezet tegen de enorme winst in prestatie, betrouwbaarheid en soliditeit. Radwin is er immers in geslaagd om in dit druk bezette frequentiebereik haar zend- en ontvang- vermogen te optimaliseren door een geheel eigen ontwikkelde radio-technologie. Hierdoor laat Radwin concurrenten ver achter zich.

RW-5610-0A50_front

Oplossingen die Radwin op de markt brengt zijn:

Point-to-Point: Radwin 2000

Een volledige reeks radioverbindingen die snelheden toelaat van 20 Mbps tot 750 Mbps op afstanden van 100 meter tot 15 km. Deze radiosystemen zijn beschikbaar in kleine compacte uitvoeringen waar de antennes en radio één geheel vormen voor een nauwkeurige installatie. Naarmate de afstand groter wordt zijn de antennes ook groter en niet meer geïntegreerd in de radio. Dit laat een verscheidenheid aan mogelijke installatievormen toe, geheel op vraag en maat van de klant. De Radwin algoritmes laten zelfs toe om radioverbindingen te realiseren in non-Line-of-Sight condities (m.a.w. waar de radio’s niet ‘visueel’ met elkaar in verbinding staan) of via reflectie op andere gebouwen of landschapskenmerken.

Bandbreedte is ook bij Radwin afhankelijk van afstand, zendvermogen en gebruikte antennes.

Point-to-Multipoint: Radwin 5000

De 5000 reeks zijn radioverbindingen waar één centrale basisradio meerdere verspreide radio’s moet kunnen bedienen: de Point-to-Multipoint verbindingen. De door Radwin ontwikkelde radio-technologie laat toe om de bandbreedte volledig op maat toe te wijzen aan elke individuele verbinding en zodanig het hele netwerk te optimaliseren en stabiliseren. Zo zal een afgelegen radio met één camera minder bandbreedte krijgen dan een andere met drie camera’s en laat Radwin zelfs toe om zendvermogen aan te passen per zendrichting. Zo kan meer bandbreedte worden vrijgemaakt voor de verbinding camera naar dispatch dan omgekeerd. De recente JET-technologie combineert meerdere ingebouwde antennes om een gericht signaal te kunnen sturen naar de afgelegen client-radios. Radwin 5000 laat de concurrentie ver achter zich in de Point-to-Multipoint verbindingen en is de meest gebruikte leverancier voor draadloze camera-netwerken.

Fiber-in-Motion Wireless Mobility

Fiber-in-Motion bestaat uit een reeks radio en antenne-combinaties die het mogelijk maken om een high performance verbinding tot stand te brengen tussen een vast centraal punt, zoals bijvoorbeeld een meldkamer en bewegende gebruikers, zoals bijvoorbeeld in een trein. Door een combinatie van specifiek ontwikkelde hardware (radio-antenne-controle unit) en sterk ontwikkelde software optimalisatie is Radwin er in geslaagd om volledige mobiele netwerken te installeren in heel de wereld die uitblinken in stabiliteit en prestatie, met de laagst mogelijke cost-of-ownership in de markt.

 

Voor meer informatie over het Radwin portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

 

Logo Radwin

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Radwin Radwin technische documentatie Radwin partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus