Side Menu

Radware

Radware, wereldwijde marktleider in geïntegreerde oplossingen voor application delivery, verzekert de volledige beschikbaarheid, maximale prestaties en volledige beveiliging van bedrijfskritische applicaties voor bijna 10.000 bedrijven en carriers wereldwijd.

TechAccess heeft Radware  in het productportfolio opgenomen met het oog op de steeds geavanceerdere vormen die hacking aanneemt.  Radware heeft als gespecialiseerd vendor verschillende toonaangevende oplossingen die op iedere laag van het netwerk voor beveiliging zorgen.

radware-1 radware-2

Anti DDoS

ING, Rabobank, ABN Amro, maar ook KLM en enkele overheidswebsites; allen waren recentelijk het slachtoffer van DDoS-aanvallen. DDoS-aanvallen vinden steeds vaker plaats. Niet enkel bij deze grote bedrijven of overheidsinstanties maar ook zeker bij het MKB. Met de oplossingen van Radware kunt u uw klanten beveiligen tegen deze reële dreiging en zo voorkomen dat uw klanten offline gaan.

Onderstaande video toont u een versimpelde weergave van een  DDoS-aanval:

Radware DDoS Attack video

Radware heeft oplossingen die in staat zijn om het valse verkeer te onderscheiden van authentieke bezoekers. Hierdoor kunnen deze normale bezoekers van toegang blijven voorzien. Voor het afslaan van een zeer zware aanval, is er de mogelijkheid om het verkeer via Radware servers om te leiden en te laten filteren. Ook beschikt Radware over een gespecialiseerd emergency response team (ERT) die ten tijde van een aanval direct 24/7 bereikbaar zijn om een aanval af te slaan en te herleiden.

Performance Acceleration Services

De Radware AppDirector biedt een end-to-end performance verbetering van web-en SSL-gebaseerde toepassingen voor alle eindgebruiker-devices, zoals desktops, PDA’s en smartphones.

De AppDirector-technologie omvat SSL offloading, Web-compressie, caching, TCP-optimalisatie en controle op het gebruik van de bandbreedte. Dit biedt een snelle controle op de toepassing en de transactie-responstijden en de beste Quality of Experience (QoE) voor de gebruiker over de verschillende soorten media (bijvoorbeeld mobiele verbindingen, draadloze netwerken, breedband aansluitingen). Door SSL offloading en offloading van functies (processor- en server-intensieve operaties) krijgen servers minder te verwerken. Hierdoor is het  niet langer nodig om extra hardware aan te schaffen om de snelheid van toepassingen te verbeteren.

De voordelen die de AppDirector levert zijn:

 • De applicatie en web servers leveren betere prestaties omdat ze geen SSL verkeer hoeven af te handelen.
 • Vermindert de complexiteit en de kosten van het beheer van SSL server-infrastructuur door middel van gecentraliseerde, fraudebestendige certificaten / key-bescherming en beheer
 • Standaard (Federal Information Processing Standards) FIPS kaart. Dit voorkomt dat aanvallers toegang krijgen tot gevoelige informatie (bijvoorbeeld sleutels en certificaten) die in de module zijn opgenomen.
 • Vermindert OPEX kosten door het installeren en het beheer van certificaten op iedere server.
 • Centraliseert monitoring van SSL prestaties en biedt volledige rapportage en controle van wijzigingen in de configuratie die nodig zijn voor naleving van de regelgeving.

 

Geïntegreerde applicatie-niveau beveiliging

 • Uitgebreide beveiliging Radware Application Delivery Controller.
 • Inbraakpreventie voor een breed scala aan aanvallen op applicatie-niveau.
 • Gedrag (Behavioral) gebaseerde Denial of Service (DoS) bescherming.
 • Web Application Protection en compliance.
 • Web Services en XML Security.
 • Bandbreedte beheer en de controle op de toegang.

 

AppDirectors zijn voorzien van volledig geïntegreerde intrusion prevention en unieke gedrags-gebaseerde DoS-bescherming. Appdirectors isoleren datacenter-applicaties en server platvormen tegen applicatie-niveau aanvallen en zero-day DoS-aanvallen. Naast de mogelijkheid om versneld Secure Socket Layer controle (SSL) te kunnen uitvoeren biedt de oplossing ook verbeterde beveiliging van HTTP, FTP en SMTP over SSL.

Daarnaast maakt het ook dat de oplossing PCI compliant is en dat is een must voor de meeste online bedrijven.

Global Redirection voor snellere responstijden

Radware’s innovatieve technologie is de enige oplossing die kan garanderen dat een wereldwijde transactie voltooid wordt en snelle responstijd heeft over meerdere datacenters. Dit ter ondersteuning van business continuity en disaster recovery. Deze oplossing omvat:

 • Gepatenteerde technologie die er voor zorgt dat de server die het meest in de nabijheid is en de beste response geeft wordt gebruikt om de verbinding mee op te zetten.
 • Breedste scala van redirection methoden (DNS, HTTP, RTSP, SIP en gepatenteerde wereldwijde triangulatie omleiding) die een gegarandeerde verbinding met de juiste server opzet en een juiste afhandeling en voltooiing van de transactie regelt.
 • Gepatenteerde triangulatie-omleiding met wereldwijde omleidingsmogelijkheden voor alle IP-gebaseerde services.
 • Door het oplossen van de problemen van de DNS-only-oplossingen, creëert de Radware AppDirector echte mondiale netwerken en tegelijkertijd een garantie voor maximale uptime en geoptimaliseerde dienstverlening aan wereldwijd verspreide gebruikers.

 

Bandbreedte Management QoS en Traffic Shaping

AppDirector ondersteunt een verscheidenheid van bandbreedte beheer en dataverkeersomleidings mogelijkheden om Quality of Service (QoS) af te dwingen. Deze regels zorgen dat alle applicaties die het netwerk bedienen de vereiste prioriteit krijgen en aan de juiste Service Level Agreements (SLA’s) voldoen. Tevens kunnen latency-gevoelige en bedrijfskritische applicaties de juiste prioriteit krijgen.

 • Automatische applicatie-herkenning voor meer dan 40 gemeenschappelijke applicaties plus ondersteuning voor de gebruiker gedefinieerde prioriteiten biedt beheerders volledig inzicht in wat het bandbreedte-verbruik per toepassing is.
 • Een diversiteit van QoS-algoritmen waaronder RED / WRED / WFQ en klasse-gebaseerde Queuing (CBQ) bieden gegarandeerde bandbreedte toewijzing voor gebruikers en kritische applicaties.
 • Hiërarchisch bandbreedte management geeft beheerders een krachtig en flexibel instrument voor dynamische bandbreedte toewijzing in complexe omgevingen.

radware-3

Voor meer informatie over het Radware portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

 

Logo Radware

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Radware Radware technische documentatie Radware partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus