Side Menu

Pulse Secure

Pulse Secure is een “nieuwe” organisatie die voortkomt uit de Juniper Networks SSL-VPN, NAC en Pulse oplossingen. Pulse Secure, dat nu opereert als zelfstandig bedrijf, brengt extra focus op het oplossen van uitdagingen in zakelijke mobiliteit. Sneller dan ooit tevoren. Pulse Secure biedt veilige toegang op elk device, waar u zich ook bevindt, met centraal management en zichtbaarheid.

Connect Secure

Connect Secure – SSL VPN

Werknemers zijn meer mobiel dan ooit tevoren. Werknemers willen een snelle, gemakkelijke, maar toch veilige mobiele toegang op afstand, die hen in staat stelt om hun werk effectief uit te voeren. Pulse Connect Secure is een toonaangevende SSL VPN-oplossing voor een naadloze verbinding met bedrijfsnetwerken en middelen. Pulse Secure biedt kosteneffectieve, beveiligde en geverifieerde toegang via SSL VPN oplossingen voor externe en mobiele gebruikers vanaf elk device – altijd en overal.

Policy Secure

Policy Secure – NAC & BYOD

Pulse Policy Secure is een toonaangevend netwerk- en applicatie access control (NAC) en BYOD oplossing. Het beschermt organisaties door het naadloos uitrollen van security policies voor alle gebruikers, devices en applicaties die toegang willen tot het netwerk. Dit beschermt het netwerk, kernactiviteiten, applicaties, data en meer – nu en in de toekomst. Pulse Secure levert een eenvoudig, veilig netwerk die toegangscontrole biedt op basis van identiteit van de gebruiker, het type device, integriteit en de locatie. Pulse Policy Secure ondersteunt wereldwijde gedistribueerde bedrijven en service providers.

Pulse Workspace

Pulse Workspace – Mobile Device Management

Bedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen van enterprise mobility en BYOD initiatieven. Het beveiligen van belangrijkste data op persoonlijke smartphones en tablets met behoud van de persoonlijke user experience en privacy wordt steeds belangrijker. Pulse Workspace kan elke mobiele app verzekeren zonder code wijziging of schending van de afspraken van de mobiele ontwikkelaar, in tegenstelling tot concurrerende bedrijven die deze oplossing niet kunnen bieden.

Pulse Secure Client

Pulse Secure Client – Mobile VPN Solution

Pulse Secure Unified Client biedt werknemers eenvoudig, altijd en overal beveiligde toegang tot bedrijfsnetwerken met zowel zakelijke als persoonlijke devices.

 

Voor meer informatie over het Pulse Secure portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Pulse Secure

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Pulse Secure Pulse Secure technische documentatie Pulse Secure partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus