Side Menu

Proofpoint

Advanced Threat Protection

Detecteert, onderzoekt en reageert sneller, nauwkeuriger en vol vertrouwen op bedreigingen.

Stopt bedreigingen voordat de ze uw mensen bereikt en reageert snel als er iets mis gaat. De innovatieve oplossingen van Proofpoint voorkomen, detecteren en melden geavanceerde bedreigingen. De geavanceerde bescherming voorkomt blijvende schade.advanced threat protection proofpoint

Email Protection

De tools die je nodig hebt om uw network te verdedigen tegen bedreigingen. De tools zorgen voor continuïteit voor uw business. De tools implementeren ook de email policies voor inkomende en uitgaande e-mails.

De Proofpoint Email Protectie oplossingen worden ingezet als cloud-dienst of lokaal ingezet tegen malware en bedreigingen die geen malware met zich meebrengen, inclusief phishing mail en business email compromise (BEC). Granular filtering controleert spam, massamail “graymail” en andere ongewenste e-mails. Er wordt tevens gezorgd voor continuïteit wanneer de e-mail server uitvalt.

proofpoint email security suite

Information Protection

Vindt, traceert en beschermd uw gegevens en bestanden in de e-mail, lokale bestandsopslag en netwerk opslag.

Proofpoint Information Protection biedt out-of-the-box zichtbaarheid zonder de complexiteit en kosten van andere tools voor databescherming. Gemakkelijk gevoelige gegevens beheren die in beweging zijn (verzonden per e-mails) en gegevens die niet in beweging zijn (opgeslagen op het network). Krijg geautomatiseerde classificatie, transparante encryptie, en quarantaine plaatsing, allemaal mogelijk gemaakt door het flexibele cloud-platform.

Social Media Protection

Het merk Proofpoint beveiligd uw social media kanalen tegen gecompliceerde risico’s die in de weg staan op van uw social media een succes te maken.

Net als elk ander communicatiekanaal, moeten uw social media accounts  worden beschermd tegen aanvallen, schadelijke inhoud en andere risico’s. De Proofpoint cloud oplossingen integreren naadloos met uw accounts om risico’s te verminderen, het beschermen van uw merk en de bescherming van uw merk.

Information Archive and Compliance

Stroomlijn de toestemming permissies. Zorgt voor betere inzichten en besluitvorming. Krijg totale controle over de kosten en risico’s.

Het ontwikkelen van een moderne archivering strategie is niet eenvoudig. IT-afdelingen worden geplaagd door de groei van data. Juridische afdelingen worstelen met hoe de gegevens het beste kunnen worden gearchiveerd rekening houdend met de nieuwe regelgeving. Maar de volgende generatie van archivering staat voor de deur. Proofpoint is een complete, end-to-end oplossing voor het beheren van risico’s. Dit alles zonder zorgen.

Voor meer informatie over het Proofpoint portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of vul het invulformulier aan de rechterzijde in.

Logo Proofpoint

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Proofpoint Proofpoint partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus