Side Menu

Pelco

Pelco is één van de oudste leveranciers van beveiligingscamera’s ter wereld. Tot vandaag de dag bieden zij het meest uitgebreide assortiment aan camera’s en analoog-digitale systeemcomponenten op de markt voor beveiliging. Pelco heeft met haar vooruitstrevende technologie een aantal facto standaards gedefinieerd en geldt nog steeds als dé benchmark in camera beveiliging. Zeker na de overname door Schneider, is Pelco meer dan ooit trendsetter in de markt met een solide achtergrond in ‘building technology’ en ‘engineering’. Pelco heeft een camera voor elke toepassing in de markt, zij het analoog of digitaal.

Schermafbeelding 2015-04-09 om 12.03.43

Vaste box en dome camera’s

De vaste Pelco camera’s kunnen worden uitgerust met een heel gamma aan lenzen en kunnen zodoende aangepast worden aan de wensen van de klant of van de toepassing. Ze bestaan ook in Value-uitvoering, Buitenuitvoering met ingebouwde IR-verlichting (Infra Rood) en in verschillende resoluties.

Vaste panoramische camera’s

De panoramische (fish-eye) camera van Pelco bestaat in verschillende uitvoeringen en beschikt over een high-tech lens voor een professionele optische kwaliteit in megapixel resolutie. De meegeleverde (de-warping) software laat verschillende monitor-instellingen, opname-opties en real-time monitoring toe. Zo is het mogelijk om in te zoomen op een bepaald kritisch punt terwijl het algemene beeld verder wordt opgenomen voor analyse achteraf.

Positioning camera’s

Veel toepassingen (zoals gezichtsherkenning) vereisen een bestuurbare camera (PTZ) waarbij de beschikbare resolutie optisch kan worden gefocust op het kritisch punt. De aansturing van de PTZ-camera kan handmatig gebeuren via een joystick, via een ingebouwde routine met presets of via een andere camera met vast beeld.

Specialty camera’s

Pelco heeft een aantal camera’s en behuizingen voor specifieke toepassingen zoals explosie-vrije behuizingen, infrarood camera’s, of de thermografische camera, waar de temperatuur van de beeldelementen wordt gemeten (tot op de graad °C) en gebruikt voor het genereren van alarmen.

Opname en monitoring

De monitor- en opnamefuncties bestaan op verschillende platformen. Het Endura-systeem (LINUX-based) dat een compleet dedicated systeem omvat voor camera-beveiliging, tot de Video Expert Software die op een bestaande (al dan niet virtuele) infrastructuur kan worden geïnstalleerd.

Pelco biedt professionele beveiligingsoplossingen voor volledig digitale, volledig analoge en hybride(mix van analoge en digitale) veiligheidssystemen.

 

Voor meer informatie over het Pelco portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Pelco

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Pelco Pelco technische documentatie Pelco partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus