Side Menu

Nutanix

Nutanix is de koning van web-scale.  Het bedrijf heeft een hyperconverged computing-, virtualisation- en storage-platform, dat de basis vormt voor de meest geavanceerde software-defined datacenters ter wereld.  Het is een eenvoudige, intelligente datacenterinfrastructuur met cloudachtige efficiëntie en flexibiliteit, en met de veiligheid en betrouwbaarheid van on-premise oplossingen.

Nutanix voegt zowel virtuele applicaties en servers als storagebeheer samen in één server, waardoor andere netwerken overbodig worden. Dit maakt het opslaan van data en (server)virtualisatie een stuk eenvoudiger en voorkomt een onnodig complexe netwerkarchitectuur.

Belangrijke bedrijfsinformatie schermt u eenvoudig en veilig af in een private cloud omgeving. Denk bijvoorbeeld aan applicaties als Microsoft SQL, SharePoint of Exchange. Dit maakt Nutanix uitermate geschikt voor grootschalige virtuele desktop-initiatieven (VDI) en big data projecten. De eenvoudige oplossing van Nutanix is kostenefficiënt, flexibel en schaalbaar.

De vooruitstrevende technologie van Nutanix zorgt ervoor dat uw virtuele datacenter niet alleen efficiënt werkt, maar ook meeschaalt met uw behoeftes. Als uw organisatie groeit, dan groeit uw datacenter mee. Dit is mogelijk door de innovatieve toepassing van het storage, server en compute platform dat Nutanix aanbiedt. Dit is geïnspireerd op de techniek die o.a. wordt gebruikt door Facebook, Google en Amazon. Deze bewezen techniek voor omvangrijke platformen is nu ook beschikbaar voor uw organisatie.

Snel – Nutanix servers zijn binnen een dag operationeel en ook uw applicaties werken een stuk sneller dankzij de lokale SSD opslag.

Simpel – Nutanix is eenvoudig te beheren. Ook zonder diepgaande kennis kunt u het beheer en onderhoud zelf uitvoeren.

Schaalbaar – Nutanix werkt met modulaire bouwstenen. Dit betekent dat u klein kunt beginnen en uitbreiden wanneer dit nodig is.

Flexibel – Alle virtuele desktops en apps kunnen worden gekoppeld aan het systeem. Hierdoor heeft u op elke computer, tablet en smartphone toegang tot precies dezelfde applicaties en programma’s als op de desktop van uw kantoor. U kunt met dezelfde bestanden aan de slag en in dezelfde database werken. De gegevens zijn op beveiligde servers opgeslagen en alleen u kunt erbij.

Betaalbaar – Doordat u met kleine stappen kunt groeien, blijft de financiële investering beperkt. Ook bespaart u op stroom- en beheerkosten. Dat maakt Nutanix zeer betaalbaar.

Deskundig – Nutanix bevat vooruitstrevend virtualisatie- en storage technologie.

Voor meer informatie over het Nutanix portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Nutanix

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Nutanix Nutanix technische documentatie Nutanix partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus