Side Menu

Nuage Networks

Nuage Networks van Nokia is het bedrijf achter software-defined networking (SDN), de unieke technologie waarmee volledig schaalbare, multi-cloud, multi-hypervisor IT-oplossingen werkelijkheid worden.  De SDN-oplossingen van Nuage hebben alles in zich om te voldoen aan de behoeften van ‘s werelds grootste public en private clouds. Ze werken binnen en tussen datacenters, en in het hele WAN.

 

SD-WAN – VNS:

Met Nuage Networks Virtualized Network Services (VNS), kunt u uw externe locaties naadloos aansluiten op uw public of private datacenters zonder de noodzaak van dure en omslachtige hardware.

  • Het datacenter heeft een eigen netwerkomgeving gericht op virtualized workload mobility.
  • De WAN kan verbindingen maken tussen bedrijven, de private cloud en public cloud providers, die allemaal een specifieke veiligheidsgraad hebben.

SD-WAN - VNS Nuage Networks

 

Cloud SDN – VCS:

Nuage Networks staat voor een open architectuur binnen het virtuele netwerk. Dit komt doordat het virtuele netwerk niet voorzien is van een vendor-lock. Het Nuage Networks Virtualized cloud services (VCS) platform voorziet u van automatisering voor uw prive, publieke en hybrid cloud netwerken

  • Maak uw netwerk dynamisch en flexibel door het automatiseren van concretisering van netwerkdiensten en apparaten
  • Een concurrentievoordeel te behalen door het ondersteunen van open-source en nieuwe instrumenten zoals Docker containers
  • Beveiligingsbeleid op een intelligente, consistente en aantoonbare wijze over de gehele cloud

VCS_Policy_Management_System

 

Software-defined security – VSS:

Nuage Networks Virtualized Security zorgt voor automatisering en zorgt dat de veiligheid verbetert in zeer schaalbare multi-tenant cloud-omgevingen terwijl operationele complexiteit en overhead worden verminderd. Services (VSS) zijn voorzien van een eigen SDN kader en een rijk ecosysteem van partneroplossingen. Als u aanpassingen in de cloud wilt toepassen, moet u een veilige benadering hebben om de volgende punten te kunnen beheren:

  • Veranderingen snel kunnen beheren. Cloudarchitecturen zijn dynamisch, waardoor het onderhoud van vaste beveiligingsmaatregelen (zoals ACL) omslachtig zijn en vooral duur.
  • Toenemende complexiteit. Legacy-applicaties communiceren “noord-zuid.” Modern cloud-applicaties leverage zijn voorzien van meerdere netwerken lagen die via het onbeveiligde pad “oost-west” communiceren.
  • Steeds meer geavanceerde en aanhoudende aanvallen. Hacking wordt in toenemende mate uitgevoerd door gemotiveerde professionals. Deze mensen hebben financiële of andere behoeften om het netwerk te beschadigen, zelfs wanneer het maanden duurt om het doel te bereiken.

Nuage Snapshot Automated Policy response

Voor meer informatie over het Nuage Networks portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Nuage Networks

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Nuage Networks Nuage Networks technische documentatie

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus