Side Menu

LogRhythm

LogRhythm levert de zichtbaarheid en het inzicht die nodig zijn om steeds geavanceerdere cyberdreigingen op te sporen, te verdedigen en hierop te reageren. Hierdoor kunnen zij efficiënt voldoen aan compliance-eisen en proactief reageren op de operationele uitdagingen. LogRhythm analyseert op een unieke manier en beheert het netwerk, host-bestand en de activiteiten van gebruikers gegevens in een uiterst schaalbare, geïntegreerde oplossing.

Het innovatieve log management en SIEM 2.0-oplossing detecteert hetgeen wat eerder niet op te sporen was en levert krachtige forensische en bruikbare informatie. LogRhythm detecteerd, stelt prioriteiten en neutraliseerd cyber bedreigingen van buiten af en binnen af.

LogRythm heeft onder andere: PCI DSS, NERC CIP, GLBA, FISMA, HIPAA, SOX en GPG 13

Security Intelligence Platform

Een efficiënte manier van het opbouwen van een modern beveiligingssysteem. Het selecteren van een platform waarop documenten veilig opgeslagen kunnen worden is een belangrijke beslissing. Het moet direct aan de behoeften voldoen met oog op de behoeften van de toekomst. Een goed voorbeeld hiervan is het security intelligence platform van LogRhythm. Een modern systeem met krachtige geïntegreerde security mogelijkheden.

LogRhythm security intelligence platform

SIEM

Inbraken en bedreigingen doen zich steeds vaker voor. Het is de bedoeling om deze te zien en te neutraliseren. LogRhythm unified platform zal uw veiligheidsoperaties moderniseren met big-picture visibility en actionable intelligence.

Eigenschappen van SIEM zijn

  • Zie geavanceerde bedreigingen
  • Focus op de meest risicovolle bedreigingen
  • Zoeken met Power & Precision
  • Implementeer beveiliging analytics snel

 

Security Analytics

LogRhythm’s uitgebreide benadering van beveiliging analytics geeft u een holistische visie van alle risico’s. Hiermee kan er gericht worden op de meest zorgwekkend bedreigingen.

Log Management

Log management is een applicatie die helpt wanneer er teveel data opgeslagen staat. Hiermee krijgt u nuttige inzichten met duidelijke pricizie, dit wordt gedaan door de log management en de big data analytics.

Network Monitoring and Forensics

Wanneer er aanvallen worden gedaan van buiten af, of misschien wel van binnen af, moet u hiervan op de hoogte zijn. Dit bewijs is terug te vinden in de communicatie van het netwerk. Deze zijn te zien door real-time netwerk monitoring en big data analytics. Een duidelijke uitleg is te zien in het onderstaande filmpje

Network Monitor Freemium

Transformeer uw fysieke of virtuele systeem in een forensics sensor in een kwestie van minuten. Uw onderzoeken zullen moeiteloos samen komen met uitgebreide bijbehorende metadata, complete packet capture en aanpasbare geavanceerde correlatie. Automatische herkenning van meer dan 2.700 applicaties zal ervoor zorgen dat u volledige zichtbaarheid krijgt. Met Network Monitor Freemium kunt u nieuwe bedreigingen op uw netwerk direct monitoren.

Voor meer informatie over het LogRhythm portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of vul het invulformulier aan de rechterzijde in.

Logo LogRhythm

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops LogRhythm LogRhythm technische documentatie LogRhythm partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus