Side Menu

Juniper Networks

Juniper Networks is een fabrikant van high-end routing, switching en security oplossingen.

De innovatieve en schaalbare oplossingen bieden bereikbaarheid, hoge beschikbaarheid en veiligheid tegen zo laag mogelijke kosten. Een groot deel van de Juniper producten draait op het eigen ontworpen JUNOS, het beheer van bijvoorbeeld een switch en een router is dan ook nagenoeg gelijk.

JuniperPortfolio

Security

SRX Serie

Juniper’s SRX Firewalls zijn geschikt voor ondernemingen van elk formaat. De SRX series van Juniper bevatten essentiële features voor uw klanten die nodig zijn om hun netwerk te verbinden, te beveiligen en te beheren. De SRX series zijn inclusief:

 • Carrier-class betrouwbaarheid. Systeem en netwerk robuustheid, door het variërend gebruik van redundante hardware en componenten met de bewezen Junos Software van Juniper.
 • Complete beveiliging. Volledig geïntegreerd Universal Threat Management, evenals complete netwerk segmentatie. U stelt uw klanten in staat om per locatie of gebruiker toegangsniveaus te defineren.
 • Eenvoudige en betaalbare schaalbaarheid. Snel te implementeren beveiliging zonder de kosten en complicaties van aparte appliances.

SRX-Security-Juniper

Juniper biedt met de SRX serie een complete range aan Next Generation Firewalls voor zowel het midden- en kleinbedrijf, Enterprises als datacenters.

Door routing en security te vangen in één enkele appliance kunt u goedkoop het volgende leveren:

 • Nieuwe applicaties en services
 • Beveiligde connectiviteit
 • High-quality end-user ervaring

Tevens draaien alle SRX series op Junos Software. Met behulp van de Junos Software bent u in staat om ongeëvenaarde beschikbaarheid, prestaties en infrastructuur bescherming te bieden terwijl de kosten voor uw klant minder worden.

Junos Pulse

Junos Pulse Mobile Security Suite beschermt smartphones, tablets en andere mobiele devices o.a. tegen viruses, malware, verlies en diefstal. Daarnaast levert het een robuuste enterprise en service provider beheersoplossing voor mobiele devices en applicaties.

De volgende devices zijn compatible met de Junos Pulse Mobile Security:

 • iOS
 • Android
 • Blackberry
 • Symbian
 • Windows mobile

 

Junos WebApp Secure

Het innovatieve Junos WebApp Secure is het eerste deception-based Web Intrusion Prevention Systeem dat hacker aanvallen opspoort, traceert, profileert en voorkomt in real-time.

De Junos WebApp Secure misleidt potentiële hackers voordat ze tot een aanval overgaan.  De hacker wordt naar een ‘honeypot’ (bewust kwetsbaar computersysteem) gelokt.  Wanneer een hacker gegevens uit de honeypot gebruikt wordt er een profiel opgesteld van de hacker. Hierdoor wordt de hacker geblokkeerd voor verdere activiteiten tegen de website of web applicatie.

 

Switching

EX-serie

De EX-serie Ethernet-switches bieden hoge prestaties, hoge beschikbaarheid, carrier-class oplossingen die zijn ontworpen voor omgevingen variërend van kantoor, campus, tot datacenter en ISP netwerken.

 • Eenvoudiger. De EX series switches verbeteren de prestaties terwijl de complexiteit van het netwerk minder wordt. Hoe? In datacenters stelt de Virtual Chassis technologie u in staat om van server A naar server B te gaan zonder onnodige vertraging. In een campus netwerk levert een enkele Virtual Chassis tot 480 poorten over meerdere patchkasten terwijl het zich gedraagt als een enkel device.
 • Sneller. De Virtual Chassis technologie in de EX series switches verbeterd applicatie prestaties, verminderd vertraging in het datacenter en verhoogd de betrouwbaarheid.
 • Lagere aanschafkosten. Virtual Chassis technologie verminderd het aantal benodigde inter-switch connecties. Ook heeft de Juniper switch architectuur minder componenten nodig. Dit drukt de kosten tot wel 35%. Doordat er minder componenten benodigd zijn, bespaart uw klant tot wel 44% aan stroom.
 • Vereenvoudigd beheer. Minder componenten om te beheren en maar één operating system om te leren.
 • Open en flexibel. De EX series zijn geproduceerd met flexibiliteit in gedachten. Het is dus eenvoudig om deze switches toe te voegen aan een bestaand netwerk.

EX-Switching-Juniper

Juniper levert een complete range aan switches voor zowel het midden- en kleinbedrijf, Enterprises als datacenters. Dit begint bij een 12 poort switch en eindigt bij een datacenter switch met enkele duizenden poorten.

 

QFabric familie

Van de high-performance QFX3500 en QFX3600 top-of-rack switch tot een volledig QFabric-systeem, dat duizenden poorten in een enkele-tier, ultra-lage latency en zeer uiteenlopende omgevingen ondersteunt. Juniper levert een breed scala van oplossingen die zijn ontworpen om het datacenter te vereenvoudigen en accelereren.

De Juniper Networks QFabric familie biedt een revolutionaire aanpak die drastische verbeteringen in de prestaties van het datacenter oplevert. De operationele kosten worden verlaagd terwijl het de flexibiliteit voor  bedrijven, high-performance computing-systemen, en cloud providers levert. De QFabric familie implementeert een one-tier-netwerk in het datacenter, zodat de snelheden verbeteren, schaal-en efficiencyvoordelen biedt door het verwijderen van oude barrières en het verbeteren van zakelijke flexibiliteit.

Routing

Juniper Networks biedt een uitgebreide, schaalbare en veilige router oplossing voor de kleinste kantoren tot de grootste IP-backbone-sites in de wereld. De oplossingen bestaan uit core routers en multi-service edge routers ter ondersteuning van veeleisende ondernemingen en service providers.

Het besturingssysteem voor de routers genaamd “JUNOS” wordt door alle producten in de routingoplossingen gebruikt wat voor een zeer uniforme en schaalbare configuratie leidt.

 

Voor meer informatie over het Juniper Networks portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Juniper Networks

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Juniper Juniper technische documentatie Juniper partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus