Side Menu

Ixia

Ixia levert applicatie en security oplossingen om zowel fysieke als virtuele netwerken te valideren, beveiligen en optimaliseren en applicaties in het netwerk te versterken. Door gebruik te maken van de oplossingen van Ixia is uw klant in staat om efficiënt en veilig nieuwe oplossingen te implementeren, zonder dat dit ten kosten gaat van de huidige netwerkprocessen. Ixia’s krachtige en veelzijdige oplossingen zorgen met behulp van wereldwijde deskundige ondersteuning en professional services ervoor dat gebruikers verwachtingen worden overtroffen en betere bedrijfsresultaten worden bereikt.

Ixia-YouTube

 

Network Taps, Regenerators en Aggregators

Betrouwbare data toegangs producten voor het monitoren van live netwerkverkeer

Probleem: ‘Blind spot’ en hoge kosten voor het toegang krijgen tot netwerkverkeer.
Organisaties eisen 100% zichtbaarheid in het netwerkverkeer om peak performance en security te garanderen. Maar hoe groter een netwerk groeit, hoe moeilijker het wordt om te monitoren. ‘Blind spots’ kunnen gemakkelijk de kwaliteit van het netwerk beïnvloeden.

Oplossing: 100% zichtbaarheid met Network taps
De Ixia tap product serie levert complete zichtbaarheid in het netwerkverkeer om optimale performance en security te waarborgen. Network taps, die direct geïnstalleerd zijn in het netwerk, zijn ‘plug-and-play’ en zo worden hoge management kosten geëlimineerd. Ixia taps ondersteunen zowel copper, multimode en single-mode fiber met een snelheid tot 100Gbps.

Ixia Network taps

Bypass Switches

‘Failsafe’ apparatuur dat uptime garandeert en hoge beschikbaarheid van monitoring en security verzekeren.

Probleem: Inline tool risico
Netwerken moeten blijven veranderen om security bedreigingen voor te blijven. Implementatie van inline security oplossingen creëren een directe verdediging, maar deze oplossingen kunnen ook falen. Zelfs een mix van security en analyse oplossingen kunnen leiden tot regelmatige rebooting, onderhoud en nodige updates die leiden tot hoge kosten.

Oplossing: Bypass network outage met Inline bescherming
Ixia Bypass Switches leveren ‘fail-safe’, inline bescherming die zo zijn ontworpen dat ze in elk formaat netwerk passen. De switches van Ixia beschermen het netwerk met automatische ‘failover’ bescherming en gaan tool storingen tegen die hoge kosten kunnen opleveren. Ixia Bypass Switches staan tussen de netwerkapparatuur en voor de security oplossingen, dit levert een betrouwbare aparte laag tussen het netwerk en security layers. Resultaat: netwerk en security oplossingen ondersteunen de business, zonder het risico van netwerk onderbrekingen.

Ixia bypass

Network Packet Brokers

Probleem: complexe netwerken zijn moeilijk te beveiligen
Het volume van verkeer, organisaties die steeds meer naar de cloud gaan, versleuteld verkeer en netwerk virtualisatie. Allemaal elementen die het moeilijk maken om het netwerk te beveiligen en te monitoren. Nieuwe oplossingen kunnen zelfs meer lagen van complexiteit toevoegen aan het netwerk. Enterprises, overheden en service providers zoeken manieren om netwerk security te verzekeren en technische investeringen te beschermen en alleen het verkeer te distribueren dat nodig is voor speciale oplossingen.

Oplossing: Transformeer IT-security en beschikbaarheid met intelligente zichtbaarheid
Dé oplossing: network packet brokers, NPBs (ook wel packet brokers of monitoring switch genoemd). Deze apparaten filteren verkeer zodat alleen de juiste data naar de juiste tool wordt verzonden. Data pakketten worden samengevoegd en gefilterd op Layer 2 niveau. Dubbele pakketten kunnen ook worden verwijderd en gevoelige content wordt gestript voordat de data wordt verzonden naar monitoring apparatuur.

Ixia vision one

 

Neem voor meer informatie over contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

 

 

 

Logo Ixia

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Ixia Ixia technische documentatie Ixia partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus