Side Menu

Gemalto

Safenet is overgenomen door Gemalto.
Gemalto is een van de grootste data beveiligingsbedrijven ter wereld en levert data security oplossingen aan organisaties en marktleiders over de hele wereld met oplossingen voor zowel het datacenter als de cloud.

Authenticatie producten

Producten voor het beveiligen en controleren van identiteiten en transacties

Hardware Security Modules

Hardware Security Modules (HSM) bieden betrouwbare beveiliging voor transacties, identiteiten en applicaties door beveiliging van cryptografische sleutels en het voorzien in encryptie, decryptie, authenticatie en digitale handtekening services.

Data Encryption & Control producten

Data Encryptie en control producten voorzien in data protectie voor databases, applicaties,  mainframes in het datacenter en de cloud evenals full disk encryptie voor end point devices.

High Speed Encryption producten

Bewezen betrouwbaarheid, hoogste throughput en laagste vertraging maken Gemalto’s netwerk security devices de ideale oplossing voor bescherming van ‘data-in-motion’ inclusief tijdsgevoelige voice- en video-streams.

SafeNet Authenticatie Service

SafeNet Authenticatie Service (SAS), de gerenommeerde beveiligingssoftware is eenvoudig binnen 30 minuten te installeren en implementeren.

Geschikt voor kleinere tot de grootste bedrijven, of u nu een paar werknemers heeft of miljoenen gebruikers.
Uw gebruikers zijn gemakkelijk in te delen in groepen, deze gebruikers kunnen vervolgens veilig, gemakkelijk en zelfstandig inloggen door middel van een token en activatiecode.
Er worden enkel nog geauthentiseerde gebruikers toegelaten op het netwerk.
SAS biedt u sterke beveiliging door middel van telefoon, netwerk, sms en hardware tokens onafhankelijk van de applicatie.

 • Ondersteuning van een breed portfolio van tokens en tokenloze authenticatie methodes waardoor iedere gebruiker het juiste tokentype kan kiezen voor hun individuele behoeftes.
 • Sterke authenticatie kan geleverd worden overal waar een wachtwoord gebruikt wordt middels ondersteuning van industriestandaarden zoals RADIUS en SAML en de beschikbaarheid van de API’s en agents voor andere applicaties.
 • Ondersteuning van tokens van andere vendors om ervoor te zorgen dat de bestaande investering in tokens niet verloren gaat als gebruikers migreren naar de SafeNet-oplossing.
 • De tokens van SafeNet verlopen niet en kunnen weer voor nieuwe gebruikers gebruikt worden. Hierdoor worden de kosten gereduceerd en is er minder administratieve rompslomp.
 • Individuele gebruikers kunnen meer dan 1 token hebben zonder extra kosten behalve de kosten van het token. Dit is ideaal voor gebruikers die verbinding maken met bedrijfsresources vanaf meerdere devices.
 • Hierdoor heeft SafeNet de laagste Total Cost of Ownership (TCO) van alle authenticatie-oplossingen in de markt.
 • Gemalto voorziet in een uitgebreide self-service portal waardoor gebruikers veel functies zelf uit kunnen voeren die normaal opgelost zouden moeten worden via de helpdesk.

safenet1

 

Gemalto biedt vier verschillende implementaties van SafeNet Authenticatie Service om te voldoen aan de vraag uit de markt:

 • een cloud gebaseerde service voor bedrijven,
 • een cloud service voor Service Providers,
 • een on-premise oplossing voor bedrijven
 • en een on-premise oplossing voor Service Providers

 

Service Providers kunnen de cloud authenticatie service volledig ‘customizen’ of ze kunnen de cloud oplossing op hun website zetten.

E-Token

Gemalto is een marktleider op het gebied van sterke authenticatie en identiteit-beheer. De behoefte aan het beschermen van IT netwerken en data neemt enorm toe. Dit komt omdat data en applicaties steeds vaker beschikbaar moeten zijn voor personen onafhankelijk van waar zij zich bevinden waar dan ook ter wereld. Om dit op een veilige manier te realiseren is sterke authenticatie en identiteit management een noodzaak. Gemalto heeft een uitgebreid assortiment aan oplossingen om hier in zijn totaliteit in te voorzien. Zo zijn er mogelijkheden voor USB tokens, Smartcards en OTP Tokens (One Time Password). Met deze tokens kunnen laptops, desktop pc’s gebaseerd op diverse operating systems zoals Windows, Mac OS en Linux beveiligd worden. Dit kan gecombineerd worden met toegang tot netwerkinfrastructuren via b.v. VPN en applicaties.

De volgende oplossingen zijn mogelijk met 1 token:

 • Inloggen op computers en netwerken.
 • Het opslaan van gebruikersnaam en passwords.
 • Encryptie van files, documenten en e-mail.
 • Digitaal ondertekenen van documenten.
 • Fysieke toegangcontrole.

 

e-Token assortiment:

e-Token PRO en e-Token PRO Anyware (USB token)

De e-Token PRO en PRO Anywhere is de oplossing wanneer een organisatie behoefte heeft aan Smartcard functionaliteit zoals sterke authenticatie, PKI functionaliteit en password-beheer. Het voordeel van de e-Token PRO is dat er geen Smartcardreader nodig is omdat de token via de USB poort werkt die op elke pc of laptop aanwezig is. Tevens is deze USB token zeer gemakkelijk door een persoon bij zich te dragen en ook voor fysieke authenticatie te gebruiken.

e-Token NG OTP en e-Token NG-FLASH (USB token)

De e-Token NG OTP en e-Token NG-FLASH is de oplossing wanneer een organisatie behoefte heeft aan sterke authenticatie met een One time Password, en PKI functionaliteit voor het encrypten en decrypten van documenten of mail en het digitaal signeren van documenten. Het voordeel van de e-Token NG OTP en e-Token NG-FLASH is dat er geen Smartcardreader nodig is omdat de token via de USB poort werkt die op elke pc of laptop aanwezig is. 

e-Token Smartcard

De e-Token Smarcard is de oplossing wanneer een organisatie behoefte heeft aan Smartcard funcitonaliteit zoals sterke authenticatie en PKI functionaliteit voor het encrypten en decrypten van documenten of e-mail en het digitaal signeren van documenten. Tevens kan deze Smartcard ook gebruikt worden voor fysieke toegangscontrole door middel van RFID.

e-Token PASS

De e-Token PASS is de oplossing wanneer een organisatie behoefte heeft aan sterke authenticatie met een One Time Password om toegang te krijgen tot het netwerk of applicaties middels VPN. De e-Token Pass is te verkrijgen in een OTP hardware token, sms authenticatie en een softtoken middels een applicatie op je mobiele telefoon.

SAM, SafeNet Authentication Manager

Met het e-Token Management Systeem kan het uitrollen en beheren van alle types e-Token gedaan worden. Hiermee is het mogelijk om volledig zicht te hebben op de privileges die gebruikers krijgen op het moment dat zij inloggen met een e-Token voor VPN of applicatie toegang etc. Tevens kunnen tokens buiten gebruik genomen worden op het moment dat gebruikers geen onderdeel meer uitmaken van de organisatie. Tevens wordt er volledige rapportage mogelijk m.b.t. het gebruik en aanpassingen van tokens  en wordt hier een volledige logging van bijgehouden.

safenet-2

 

Netwerk Encryptie

Gemalto’s high speed ethernet encryptors gebruiken Gemalto’s Autonomous Encryptie Architectuur, leveren maximale prestaties, de sterkst beschikbare beveiliging, de minste administratieve overhead en het laagste Total Cost of Ownership. Gemalto’s FIPS-gecertificeerde netwerk beveiligingsdevices zijn de ideale oplossing voor de bescherming van ‘data-in-motion’, inclusief tijdsgevoelige voice- en video-streams.

StorageSecure: Storage Encryptie en Security

StorageSecure is een allesomvattende, veilige hardware-storage encryptie-oplossing die verbinding maakt met 1Gbe of 10Gbe Ethernet netwerken over CIFS en NFS en shares, folders en files. Het beschermt op iedere NAS filter ongeacht de leverancier. StorageSecure versleutelt informatie gebaseerd op gedefinieerde regels binnen een bedrijf en slaat de informatie veilig op zonder gevolgen voor lopende processen of vermindering van de beschikbaarheid van informatie.
StorageSecure slaat alle encryptiesleutels en de bijbehorende parameters veilig op in de hardware. Sleutels kunnen ook gedeeld worden met KeySecure, een gecentraliseerde oplossing voor het beheer van de sleutels, welke veilig StorageSecure sleutels opslaat maar ook andere encryptiesleutels voor gecentraliseerd sleutelbeheer. 

ProtectV – Data bescherming voor de Cloud

ProtectV voorziet in de eerste uitgebreide oplossing om data in het virtuele datacenter en de cloud te beveiligen. Hierbij hebben organisaties de vrijheid om te migreren naar virtueel en cloud en toch volledig eigendom en controle over de data en compliance te behouden.
ProtectV overbrugt het fysieke naar virtuele gat en voorziet in gevirtualiseerde beveiligingscontroles die organisaties toestaat hun data te beveiligen en een consistente security policy te behouden als zij overgaan naar virtuele datacenters, zoals een VMware vCenter en de cloud.
Met complete encryptie van virtuele machines en storage volumes gekoppeld met pre-launch authenticatie, kunnen security-teams gevoelige bedrijfseigendommen isoleren en behouden zij altijd het beheer en eigendom over hun data, zelfs in gedeelde en multi-tenant cloud-omgevingen.

KeySecure

KeySecure is een Enterprise Key Management (EKM) oplossing voor een losstaand, gecentraliseerd platform voor het beheer van cryptografische keys en applicaties. Doordat het gebruik van encryptie door bedrijven steeds groter wordt, moeten security-teams het beheer van encryptie keys, key generatie, key import en export en key rotatie opschalen. Met KeySecure kunnen beheerders gelijktijdig diverse encryptie-appliances en de daarbij behorende keys via een losstaand gecentraliseerd key beheer platform beheren.

Key Lifecycle Management

Met KeySecure kunnen key-attributen, statuswijzigingen en key provisioning voor verschillende encryptie-oplossingen centraal beheerd en geregistreerd worden.

Policy Administration

Bestaande toegangscontroles kunnen automatisch uit LDAP/Active Directory services gehaald worden en verder gedefinieerd worden binnen the KeySecure Administratie console. Hierdoor ontstaat een extra laag voor toegangscontrole.

Gecentraliseerde monitoring en auditing voor compliance

KeySecure heeft ingebouwde auditing, logging en alerting om compliance regels te kunnen faciliteren. Alle sleutels worden veilig beheerd, eigendom van de sleutels wordt duidelijk gedefinieerd en key lifecycle beheer en wijzigingen worden geregistreerd en veilig bewaard.

 

Voor meer informatie over het Gemalto portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Gemalto

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Gemalto Gemalto technische documentatie Gemalto partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus