Side Menu

Edgecore Networks

Edgecore Bare Metal switches

Edgecore Networks levert Bare Metal switches (white label) met een Open Network Install Environment (ONIE). Dit is een standaard universele switch waarop een switch operating system kan worden geïnstalleerd op basis van Open Networking. Dit is dus een onafhankelijk operating system zoals Linux. De combinatie van Bare Metal switches en onafhankelijke switchOS software stelt klanten in staat om best-in-class hardware en software los van elkaar in te zetten. Dit elimineert lock-in van één leverancier en verlaagt CAPEX door middel van alternatieve hardware en software die kosteneffectief zijn.

Edge core switch

Edgecore biedt Bare Metal datacenter switches met hoge prestaties voor Top-of-Rack en Spine Network topologie. Edgecore werkt samen met partners als Cumulus, Pica8 en Big Switch. Middels deze network operating systems kunnen klanten een Linux based switchOS uploaden voor gevirtualiseerde cloud-netwerken en geautomatiseerde netwerk infrastructuren. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van Linux provisioning en beheertools.

Edgecore levert switches met interfaces van 1Gb/s , 10Gb/s , 40Gb/s en 100Gb/s. De hardware platformen zijn gebaseerd op de bekende en kwalitatieve chipsets van Broadcom, Intel en Freescale. De switches zijn voorzien of kunnen voorzien worden van dubbele power supplies en zowel fiber als koper poorten voor diverse verbindingssnelheden. Met een scala aan switches die beschikbaar zijn kunnen netwerken gebouwd worden met zeer hoge poort dichtheid tot bijvoorbeeld 32 x 100Gb/s in een 1U hoge switch.

Edge-Core Video

 

Meer informatie en technische documentatie Open Networking producten

Lees Meer

 

Brochure Open Networking Solutions voor Data Center, Telecom, Enterprise

Lees meer

 

Voor meer informatie over het Edgecore Networks portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Edge-Core Networks

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Edgecore Networks Edgecore technische documentatie Edgecore partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus