Side Menu

Cumulus Networks

Cumulus Linux is een Linux-besturingssysteem dat functioneert op standaard Bare Metal (white label) netwerk hardware. Dit is een software-only oplossing met ultieme flexibiliteit voor het ontwerpen van moderne datacenter netwerken. Op deze manier heeft u een vrije keuze op het gebied van best of breed hardware. Het veranderen van hardware platformen wordt daarbij zeer eenvoudig terwijl de software aansturing gelijk blijft. Het combineren van diverse hardware platformen is dan ook zeer eenvoudig zonder dat u complete netwerken hoeft te vervangen.

Cumulus Linux is Linux, het is een Linux distributie operating systeem gebaseerd op Debian en biedt de Linux gebruikerservaring op netwerk hardware zoals een Linux engineer dit gewent is. Cumulus Networks maakt standaard netwerk operating systemen die aansluiten bij open netwerk installatie, management en monitoring tools. Daarnaast is het functioneel voor routing en andere netwerk functionaliteiten. Deze functionaliteiten en tools worden beschikbaar gesteld voor communities die door middel van Linux deze infrastructuren ontwikkelen op basis van open network systemen. Daarnaast is rond deze functionaliteiten en tools een volledige development community ontstaan die een legio aan oplossingen ontwikkelen die toegepast kunnen worden in combinatie met Cumulus.

architecture

Cumulus Linux is dus een platform voor netwerk applicaties. Dit platform bestaat uit open source en commerciële Linux-applicaties en draait op native Linux en op standaard Bare Metal (white label) switches. Nieuwe toepassingen kunnen snel worden ontwikkeld en snel worden geïntegreerd. De Bare Metal switches worden door een aantal leveranciers geleverd (bijvoorbeeld Edge-Core) die voldoen aan de eisen van Cumulus. Ook zijn de switches afgestemd om optimaal te presteren op verbindingssnelheid en met de functionaliteit dat in een moderne netwerk omgeving nodig is. De combinatie van deze twee samen leveren een aanzienlijk interessanter kosten plaatje en biedt een optimale flexibiliteit en vrijheid als het gaat om het inrichten van uw netwerk.

 

Voor meer informatie over het Cumulus Networks portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Cumulus Networks

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Cumulus Networks Cumulus Networks technische documentatie Cumulus Networks partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus