Side Menu

Cloudian

Cloudian in Silicon Valley is een bedrijf voor software-defined storage, gespecialiseerd in slimme gegevensopslag voor ondernemingen. Het vlaggenschip is het HyperStore platform, wat een doorbraak is op het gebied van slimme schaalopslag. Cloudian HyperStore® is 100% Amazon S3-compatibel en geeft dienstverleners en ondernemingen de mogelijkheid om hybride – private en public – oplossingen voor cloud storage te bouwen die betrouwbaar, betaalbaar en schaalbaar zijn. De web-scale storage oplossingen van Cloudian zijn een impuls voor deze paradigmaverschuiving in datamanagement, waarbij gegevens altijd beschikbaar zijn voor ondernemingen en dienstverleners over de hele wereld.

Product eigenschappen

De meest complete feature set in zijn klasse.

Geavanceerde systemen met data management functies geven u de controle. In vergelijking met andere obect storage systemen biedt Cloudian HyperStore meer mogelijkheden die de interoperabiliteit, data duurzaamheid, en de operationele efficiëntie verhoogd.

 cloudian product eigenschappen

Deployment Opties

Implementeren als lokale opslag, gedistribueerde opslag of opslag als een service.

 cloudian deployment opties

Oplossingen

Object storage-oplossingen voor uw applicaties
Lost uw grootste opslagcapaciteit uitdagingen op

Cloudian maakt object storage gemakkelijk te gebruiken in alle omgevingen die de S3 storage dienst ondersteunen. Implementeer Cloudian in uw datacenter, verspreid over meerdere locaties, of als een hybrid cloud. Onze 100% S3 API zorgt voor interoperabiliteit met de applicaties die u nu heeft en die u aan het ontwikkelen bent.

Hybrid Cloud

Beheer cloud-opslag en on-premise opslag als een enkele, onbeperkte en schaalbaar pool. Run S3-enabled applicaties in uw datacenter en maak gebruik van regels om te bepalen welke gegevens lokaal blijven en wat wordt gemigreerd naar de cloud.

Media & Entertainment

HyperStore werd ontworpen om de enorme hoeveelheden data die worden gegenereerd door hoge resolutie media te sturen, zodat het een kosteneffectieve en snelle opslagoplossing voor 4k workflows biedt.

Backup & Archive

Implementeer backup oplossingen van Veritas, Commvault, Rubrik en meer. Wijs de Cloudian S3 storage als back-up. U krijgt schaalbaar kosteneffectieve schijfcapaciteit en dat zonder grenzen.

Storage as a Service

Eenvoudig beheer van een multi-tenanted Staas platform, met ingebouwde facturering en QoS. Grootschalige opslag van honderden petabytes die aan de groeiende vraag tegemoet komen.

Private Cloud

HyperStore brengt de efficiëntie en het gemak van uw cloud storage achter de firewall. In deze multi-tenanted omgeving kunt u klein beginnen en transparant doorschalen.

Analytics

Wij intergreren Hadoop met de hulp van Hortonworks, zodat u uw gegevens kunt analyseren in het object-based platform, en profiteren van slimme metadata-tags.

Voor meer informatie over het Cloudian portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

 

Logo Cloudian

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Cloudian

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus