Side Menu

Brocade

Brocade is een toonaangevende fabrikant van high performance netwerk switches, routers, SDN en applicatie switching oplossingen voor de enterprise en service provider markt.
Brocade wordt door Gartner gezien als de meest belangrijke speler op netwerk switches, routers, security en applicatie switching producten. Zij zeggen letterlijk dat elke enterprise of service provider klant serieus Brocade op de shortlist moet zetten bij overwegingen van nieuw aan te kopen netwerkproducten. Zij geven als argument dat de performance en betrouwbaarheid van Brocade producten aanzienlijk beter zijn dan deze van naaste concurrenten. Ook is het productaanbod van Brocade compleet.

brocade-1

Brocade levert 10, 40 en 100Gb ethernet switches voor backbone, datacenter en edge toepassingen met bijzonder snelle doorvoersnelheden. Alle producten kunnen op non-blocking snelheid data doorvoeren en zijn zeer schaalbaar. Ook worden er oplossingen geleverd voor 10/100/1000 Mb ethernet inclusief Power over Ethernet (POE) met dezelfde eigenschappen.

Brocade levert de volgende producten:

  • Switches
  • Storage Networking
  • Routers
  • Software Networking
  • Network Visibility & Analytics
  • Application Delivery controllers
  • Tranceivers
  • Network Management

 

NetIron producten

De NetIron producten hebben als voornaamste toepassing switching en routing te verzorgen voor datacenters en grote enterprise klanten. De NetIron series bestaat uit twee fixed-form units, de CER en de CES, daarnaast is ook een modulaire units beschikbaar, de MLXe. Hiermee worden diverse snelheden van 10/100/1000 Mbps, 10 Gbps en zelfs 100Gbps beschikbaar, tot wel 20.000 poorten in een enkel chassis!

Brocade VDX serie

Brocade VDX switches zijn ontworpen om organisaties te helpen met applicatie gedreven netwerk veranderingen. Dit doet Brocade door middel van een schaalbare architectuur, waardoor een snelle groei voor bedrijven mogelijk is.

FastIron CX serie

De FastIron CX serie zijn high-performance stackable L3-switches met 24 of 48 10/100/1000 Mb/s poorten en 10Gb/s uplink-poorten. Optioneel PoE+ en redundantie.

Brocade Network Advisor

De Brocade Network Advisor is werelds eerste unified network management tool die ethernet, storage, application delivery, en converged netwerken combineerd in een platform. Middels deze tool kan men end-to-end inzicht krijgen van de omgeving.

ICX Serie

De ICX switch wordt toegepast bij Internet Service providers en enterprise klanten als 10/100/1000 Mb/s en 10- en 40Gb/s switch.

 

Voor meer informatie over het Brocade portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Brocade

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Brocade Brocade technische documentatie Brocade partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus