Side Menu

Blackberry

BlackBerry, marktleider op het gebied van beveiligde mobiliteit, biedt bedrijven en overheidsinstellingen wereldwijd mobiele beveiligingsoplossingen binnen de volledige mobiele levenscyclus. De oplossingen van BlackBerry bestaan uit een suite van collaboratie-applicaties, een beveiligd mobiel platform, mobile device management, unified monitoring, management en analyse, applicaties voor derde partijen en een partner-ecosysteem.

Enterprise Mobility Management (EMM) en Mobile Device Management (MDM)

Controle, veiligheid en productiviteit

De behoefte aan geïntegreerde beveiliging neemt toe doordat er steeds meer mobiele eindpunten toegang krijgen tot uw belangrijke data. De EMM en DMD zijn ontworpen om  deze eindgebruikers te voorzien van de juiste beveiliging zonder dat het deze eindpunten in de weg staat. Industrie-experts zijn er van overtuigd dat eindpunten steeds aantrekkelijkere doelwitten worden voor cybercriminelen. Organisaties die hier niet op in spelen zullen gevaarlijke risico’s lopen die kunnen uitlopen op boetes en eventuele onherstelbare schade aan de reputatie. Doordat mobiele apparaten er in alle soorten en maten zijn moet u over  een goede mobility oplossing beschikken om deze complexe omgeving te beheren. Enterprise Mobility Management (EMM) en Mobile Device Management (MDM) zijnontworpen om de uitdaging van vandaag en wat in de toekomst ligt aan te gaan.

 

 

Voor meer informatie over het Blackberry portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of vul het invulformulier aan de rechterzijde in.

Logo Blackberry

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Blackberry Blackberry technische documentatie Blackberry partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus