Side Menu

Balabit

BalaBit heeft als missie datalekken te voorkomen zonder bedrijven beperkingen op te leggen. De Contextual Security Intelligence™-strategie beschermt organisaties realtime tegen bedreigingen veroorzaakt door misbruik van risicovolle en privileged accounts. Oplossingen omvatten betrouwbaar systeem- en applicatie-Log Management met contextbewuste dataopname, Privileged User Monitoring en User Behaviour Analytics. Samen identificeren zij ongebruikelijke gebruikersactiviteiten en bieden ze uitgebreid inzicht in mogelijke bedreigingen. In combinatie met bestaande control-based strategieën maakt Balabit een flexibele en mensgerichte benadering mogelijk om beveiliging te verbeteren, zonder extra barrières te creëren voor de bedrijfsvoering.

Specialisme: Reliable Log Management, Privileged Activity Monitoring, IT compliance, IT forensics, IT security, software development, User Behavior Analytics

Producten

Blindspotter

Blindspotter™ is een monitor tool die profielen van het gedrag van gebruikers in kaart brengt om risico’s bloot te leggen. Het integreert gevarieerde contextuele informatie in aanvulling naast log boeken, verwerkt ze met behulp van diverse unieke algoritmes, en biedt een breed scala aan output van waarschuwingen tot aan automatische acties. Blindspotter ™ is een geavanceerde component van de contextuele ‘-Security Intelligence Suite’. Het ontdekt voorheen onbekende risico’s en begeleidt het onderzoek naar de bedreigingen door middel van CSI.Risk.

Blindspotter balabit

Shell Control Box

Shell Control Box is een gebruiksvriendelijke control appliance die bevoorrechte toegang tot externe IT-systemen controleert, registreert activiteiten in doorzoekbare, film-achtige audit trails, en voorkomt kwaadaardige acties. SCB is een snel inzetbaar enterprise-apparaat, volledig onafhankelijk van clients en servers. Is naadloos te integreren in bestaande netwerken. SCB is een kernonderdeel van Security Intelligence Suite. Het vangt de gegevens op van alle activiteiten die nodig zijn voor de gebruiker profilering en maakt een volledige gebruikerssessie ‘drill-down’ voor forensisch onderzoek in CSI.User.

Shell Control Box balabit

Syslog-ng

Syslog-ng is een van de meest geavanceerde en meest populaire syslog-servers voor verschillende UNIX en UNIX-achtige systemen. Balabit biedt verschillende edities van Syslog-ng: de vrije OSE editie onder de GPL licentie en de commerciële Premium Edition (PE) onder een eigen licentie. Syslog-ng store box (SSB) is een LogServer apparaat op basis van Syslog-ng met eigenschappen van log collection, relaying, log routing, log tagging en de indeling of het uitvoeren van Artificial Ignorance.

Voor meer informatie over het Balabit portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Balabit

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Balabit Balabit technische documentatie Balabit partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus