Side Menu

Aruba Networks

Aruba Networks is de meest toonaangevende fabrikant van professionele WLAN oplossingen. Naast security biedt Aruba Networks ook zeer schaalbare oplossingen met perfecte beheer mogelijkheden en zeer hoge performance (denk bijvoorbeeld aan de 802.11ac standaard). Aruba Networks levert zowel Controller-based, Controllerless als Cloud-based oplossingen voor in- en outdoor. Denk bij Aruba Networks ook aan de uitgebreide Clearpass oplossingen ten behoeve van gastgebruikers en BYOD. Ook mogen we AirWave zeker niet vergeten, met deze multivendor management en monitoring tool krijgt men meer inzicht in het netwerk en kan men flink besparen op de beheerskosten.
Aruba

Aruba Instant AccessPoints

Deze controllerless accesspoints van Aruba Networks zijn ideaal voor bedrijven met één of meerdere vestigingen. Sluit één Instant AccessPoint aan, configureer deze over WiFi en sluit vervolgens de overige AP’s aan die automatisch de eerder gemaakte configuratie overnemen. Door de eenvoud kan de Instant omgeving binnen enkele minuten geconfigureerd worden. Deze oplossing zorgt voor een zeer goede schaalbaarheid doordat men altijd nog door kan groeien naar een controller-based omgeving met de bestaande Instant Accesspoints of de configuratie van meerdere vestigingen centraal kan houden door middel van Aruba AirWave.

Aruba Mobility Controller series

De hoge performance Aruba Controllers bieden centrale configuratie voor alle accesspoints en gebruikers binnen de gehele organisatie. De controllers bieden o.a. access control, spectrum analyse en firewall functionaliteiten.

Aruba Remote AccessPoints

Door middel van de Aruba Remote AccessPoints kunnen nevenvestigingen en thuiswerkplekken makkelijk en op een veilige manier voorzien worden van toegang tot het bedrijfsnetwerk.

Clearpass Aruba

 

Aruba ClearPass Access Management

Met ClearPass is het mogelijk toegangsregels te maken voor apparaten en applicaties binnen het gehele netwerk waardoor er gemakkelijk met zaken zoals Bring your own Device (BYOD) kan worden omgegaan.

WorkSpace Mobile App

Met de Workspace Mobile App, een onderdeel van ClearPass, kunnen gebruikers zelf werkapplicaties organiseren en hun gasten voorzien van netwerktoegang. Gebruikers kunnen zelfs de policy status van apps bekijken en single sing-on voor work apps verkrijgen.

Aruba AirWave Network Management

AirWave is de netwerk managent tool van Aruba. AirWave geeft gemakkelijk inzicht in- en controle over alle mobiele gebruikers binnen een nieuw of bestaand multivendor netwerk. Ook is AirWave ideaal in te zetten om de configuratie centraal te houden bij bedrijven met meerdere vestigingen.

Aruba Beacons – Mobile Engagement

Doormiddel van het plaatsen van Aruba Beacons kunt u binnen iedere organisatie de Aruba Mobile Engagement oplossing uitrollen. Maak iedere locatie of organisatie dynamisch en krijg interactie met de gasten/bezoekers.

 

ArubaYouTube

Switches

In 2015 zijn HPE en Aruba Networks gefuseerd. HPE wil met deze stap zijn netwerktak verder uitbreiden onder de naam HPE networking. De combinatie van HPE switching producten in combinatie met Aruba’s WLAN en mobility producten maakt een sterke access oplossing mogelijk. Met de overname zijn alle HPE Access switches gerebrand naar Aruba Networks switches.

Schaalbare switches, van datacenter tot campus en branch. Een oplossing voor iedere netwerk. Of u nu uw campus of datacenter netwerk wil upgraden, HPE heeft de oplossing.

– HPE Datacenter Switches
Modulaire en next-generation switches die kostenefficiënte datacenter oplossingen, schaalbaarheid en hoge prestaties leveren.

– Campus LAN Core / Distribution Switches
Modulaire switches ontworpen voor HPE FlexCampus en ideaal gepositioneerd voor de next-generation enterprise netwerk.

– Small Business – Smart Web Managed
Ontworpen voor midden- en kleinbedrijf, die op zoek zijn naar een netwerk dat gemakkelijk te managen is en kostenefficiënt is.

HPE

 

Voor meer informatie over het Aruba Networks portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Aruba Networks

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Aruba Networks Aruba Networks technische documentatie Aruba Networks partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus