Side Menu

Allot Communications

Bandbreedte management en service performance

Allot Communications is leider op het gebied van intelligente oplossingen om verkeer in vaste en mobiele broadband netwerken en in grote wereldwijde bedrijven te optimaliseren. Allot’s portfolio voorziet in het omzetten van ‘broadband pipes’ in slimme netwerken die snel en efficiënt value added internet services voor zowel het netwerk als de subscriber kunnen uitrollen.
Allot’s high-performance platforms, gecentraliseerd beheer van subscribers en value-added services vormen een geïntegreerd portfolio van producten die kosten-verlagende en winst-genererende oplossingen bieden voor mobiele en vaste service providers, bedrijven en cloud netwerken wereldwijd.

Dynamic Actionable Recognition Technology (DART)

DART levert een multi-layered benadering betreffende traffic management. DART integreert Allot’s ervaring en expertise in IP traffic inspectie, classificatie en policy enforcement naar een zeer efficiënte methode om bandbreedte verbruik en service performance in mobiele en vaste broadband netwerken te beheren.
DART speelt een belangrijke rol in het helpen van service providers om zich ervan te verzekeren dat netwerkkosten niet hoger worden dan omzetgroei, en dat aan de data-gebruik behoefte en verwachtingen van alle subscribers wordt voldaan.

Allot DART Techaccess

Voor meer informatie over het Allot Communications portfolio neemt u contact op met TechAccess. Bel 0499-462121 of stuur een email naar info@techaccess.nl

Logo Allot Communications

Vraag hier direct uw prijslijst aan!

 Dhr. Mevr.

Please leave this field empty.

0499 462 121 info@techaccess.nl Trainingen/workshops Allot Communications Allot Communications technische documentatie Allot Communications partner portal

TechAccess levert professionele producten van onderstaande leveranciers

Aerohive Networks
Allot Communications
Arista Networks
Aruba Networks
AVI Networks
Balabit
Blackberry
Blue Coat
Brocade
Cloudian
Cumulus Networks
Dell EMC Isilon
Edge-Core Networks
Fortinet
Gemalto
Genie Networks
Hedvig
HPE
Huawei
Imperva
Infinera
Infoblox
Ixia
Juniper Networks
KnowBe4
LightCyber
LogRhythm
Lookout
MRV
Nuage Networks
Nutanix
Palo Alto Networks
Pelco
Planet
Proofpoint
Pulse Secure
Radware
Radwin
Ruckus Wireless
SAF Tehnika
SecurEnvoy
SentinelOne
Silverpeak
Smartoptics
Supermicro
Tegile
Tufin
Turbonomic
vArmour
Vasco
Viprinet
Xirrus