Side Menu
Slide background

TechAccess is op 1 februari 2017 overgenomen door Exclusive Networks

TechAccess Value Added IT Distribution

TechAccess is een distributeur bestaande uit een enthousiast team van ervaren en gedreven professionals in de IT distributie.

 

TechAccess concentreert zich op zes groeimarkten:

 

TechAccess staat voor het distribueren van high-end oplossingen met producten van de hoogste kwaliteit.

De meeste IT distributeurs in de Benelux zijn gespecialiseerd in de logistieke afhandeling en verkoop van goederen. Maar de ervaring heeft  geleerd dat veel resellers meer zoeken dan alleen een logistieke partner. Naast het leveren van de producten wil men ook ondersteund worden. Dit is precies de rol die TechAccess, daar waar nodig, wil en kan spelen. De focus van TechAccess ligt dan ook op de relatie met de reseller. TechAccess wil, vandaar ook de naam, nieuwe technologie makkelijk en snel toegankelijk maken voor resellers.

Onderstaand vindt u een overzicht van services die we in overleg, immer via wederverkoopkanaal, kunnen bieden. Dit om de kansen van uw projecten te vergroten of om het voor u als reseller gemakkelijker te maken om deze projecten in te vullen.

 

 

 

Indien u meer wenst te weten, over de oplossingen en services van TechAccess of over een mogelijke samenwerking, dan kunt u contact met ons opnemen via tel. 0499-462121

Hopende op een succesvolle samenwerking,

Het TechAccess team