Side Menu
Slide background

Exclusive Group introduceert ‘Passport Global Services’.

De nieuwe divisie biedt wereldwijde mogelijkheden met een lokale aanpak.

PARIJS, FRANKRIJK – 25 april 2017 – Exclusive Group, de Value-Added Services & Technologies (VAST)-groep, lanceert vandaag haar nieuwe Passport Global Services divisie. De lancering is het hoogtepunt van een wereldwijd project om partners een uitgebreid portfolio te kunnen bieden van hoogwaardige professionele technische services, zowel pre- als aftersales services. Dit stelt partners in staat om meer waarde te kunnen bieden, zich te onderscheiden op de markt en kansen continue optimaal te kunnen benutten.

David Ellis is Director of Global Services binnen de Exclusive Group en de drijvende kracht achter de lancering van Passport Global Services: ‘’We bieden met deze dienst een universele propositie aan onze partners gevestigd in APAC en EMEA, met een wereldwijde capaciteit in meer dan 100 landen. De kern van Passport Global Services is om partners een nieuwe verbeterde en onderscheidende premium support service te kunnen bieden waarbij landelijk 8 uur per dag lokale support in de eigen taal wordt geboden, met aanvullend wereldwijde 24/7 support capaciteit.’’

“Na belangrijke investeringen te hebben gedaan op het gebied van digitalisering van onze support infrastructuur, zijn we nu in staat om een universele support-ervaring te bieden met gelijke leverings- en service-doelstellingen.’’

Het servicesportfolio van PASSport Global Services wordt onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Passport Consulting & Professional Services (PCPS)
  • Passport Logistics Services (PLS)
  • Passport Support Services (PSS)
  • Passport Training Services (PTS)
  • Passport Monitoring, Alerting & Reporting (PMARS)

 
Passport Global Services introduceert als onderdeel van de lancering ook MARS (Monitoring, Alerting & Reporting Services) als aanvulling op de managed services propositie van VAR’s en MSP/MSSP partners.

‘’Met MARS vervullen we de behoeften van onze partners om meer services te kunnen bieden,
als aanvulling op de hoogwaardige consultancy en support services die zij reeds zelf bieden met basis support opties. Het geeft ook weer hoe zeer er een tekort is aan technische kennis op het gebied van Cyber Security.’’ voegt Ellis toe. ‘’MARS helpt partners om beter in te kunnen spelen op de behoefte van klanten om het beheer van bepaalde technologische oplossingen uit handen te geven. Hierdoor creëren zij een extra inkomstenbron en bouwen ze strategische binding op met klanten waardoor partners steeds belangrijker worden in dit gehele proces. MARS is aanvankelijk enkel beschikbaar voor next-generation firewall (NGFW) en WiFi oplossingen, maar in de toekomst willen we deze dienst nog verder uitbreiden.’’

Volgens Barrie Desmond, COO binnen de Exclusive Group, zijn de voordelen van Passport Global Services van toepassing op zowel vendoren als resellers/partners. “Vendoren profiteren van de wereldwijde premium support mogelijkheden omdat zij zich hierdoor meer kunnen richten op kerntaken als innovatie, onderzoek en ontwikkeling en niet op het continue uitbreiden van de eigen support organisatie. Dit versterkt ook de propositie van onze system integrators, VAR’s en MSP’s. Zij kunnen blijven meegroeien met de vraag, de eigen vaardigheden complementeren met onze services en een steeds belangrijkere rol innemen richting bestaande en nieuwe klanten waardoor zij ook meer omzet genereren.’’

 

-einde persbericht-

Over de Exclusive Group

Exclusive Group (www.exclusive-group.com) is een Value-Added Services & Technologies (VAST)-groep die de groei van onderscheidende en innovatieve technologieën wereldwijd versnelt. Een enthousiast team van ervaren en gedreven professionals begrijpt de sterk toenemende eisen van ambitieuze IT-leveranciers en wordt gevoed door een krachtige cultuur van ambitie, ondernemerschap en duurzame groei.

Exclusive Group heeft ruim vijftig vestigingen en is actief in meer dan honderd landen, verspreid over vijf continenten. Het bedrijf voorziet in alle voorwaarden voor een succesvolle strategie voor het verkennen van nieuwe markten en groei.

Met zijn merken Exclusive Networks voor cybersecurity en BigTec voor datacentertransformatie laat Exclusive Group zijn klanten via ‘Disruptive Distribution’ profiteren van een ongekende meerwaarde en nieuwe marktkansen. Dit wordt aangevuld met uitgebreide en innovatieve wereldwijde services via PASSport Global Services en de complete en geïntegreerde financierings- en leasingdivisie van Exclusive Capital.

Exclusive Networks heeft in Nederland een vestiging in Son en Amersfoort.

 

Wenst u meer informatie over Passport Global Services neem contact op met Exclusive networks via via info@exclusive-networks.nl of bel naar 0499 – 462 121.